OTA YHTEYTTÄ

Tai lähetä tarjouspyyntö

OTA YHTEYTTÄ

Avea Media Oy

Avea Media on rovaniemeläinen mediatuotantoyhtiö. Olemme tarjonneet markkinointia ja digitaalista sisällöntuotantoa tukevia palveluita Lapissa jo vuodesta 2012, aiemmin myös nimellä Photokrafix Oy.

Tarjoamme monipuolisia kuvaus- ja editointipalveluita, apua kuvauspaikkojen etsinnässä ja videotuotantojen julkaisussa tv- ja elokuvatuotantoyhtiöille, yrityksille, kunnille, järjestöille ja yksityisille asiakkaille.

Olemme arktisten elinkeinojen ja työprosessien kuvaamisen, tarinallisen kerronnan sekä kaupalliseen käyttöön tarkoitettujen videoiden asiantuntijoita.
Meillä on Traficom-rekisteröidyt drone-kuvausluvat ja käytössämme myös runsaasti Pohjois-Suomessa kuvattua arkistomateriaalia.

Toteutamme pohjoisessa hybridi- ja urheilutapahtumien, kokousten, konferenssien ja konserttien suorat lähetykset korkealaatuisena monikameratuotantona. Livelähetykset voivat sisältää animoituja siirtymiä tai introvideoita, nimiblansseja ja muita kevyitä visuaalisia elementtejä. Varmistamme, että livestriimi noudattaa brändiohjeistustasi.

Räätälöimme kattavasta palveluvalikoimastamme toteutuksen sinun ja asiakkaidesi tarpeiden mukaan kaikille julkaisualustoille televisiosta sosiaalisen median kanaviin.

IMG_20210216_150158

Yhteystiedot

avea-info

Avea Media

Tilaukset ja tarjouspyynnöt
info@avea.fi
avea-info

Jorma Simonen

Toimitusjohtaja, vastaava tuottaja
jorma.simonen@avea.fi
avea-info

Jimi Simola

Videotuotannot
jimi.simola@avea.fi
avea-info

Ville Polvela

360- ja striimauspalvelut
ville.polvela@avea.fi

Studion palvelut

Videotuotantoon liittyvän toiminnan lisäksi tarjoamme äänitys- ja valokuvauspalveluja Rovaniemen keskustasa sijaitsevalla Lapinkävijäntien studiollamme.

Studiomme on varustettu muun muassa green screenillä ja tehokkailla studiovalaisimilla, joten se on täydellinen paikka kuvata uusia henkilöstökuvia, tuotekuvia ja muuta markkinointikäyttöön tulevaa materiaalia.

Varaa kuvausaika ennakkoon esimerkiksi vaalikuvia, muoti- ja mallikuvauksia, valmistujais- ja perhekuvia tai passikuvia varten. Muista kysyä myös valokuvista teetettävistä painotuotteista, kuten DVD- tai albumikansista, valokuvakirjoista ja canvas-tauluista!

IMG_20211221_104802_hdr